School Maatschappelijk Werk

De schoolmaatschappelijk werker kan adviseren of begeleiden bij vragen/problemen rondom uw kind of uw gezinssituatie.
Wij hebben als school wekelijks een aantal uren schoolmaatschappelijk werk ter beschikking. Annemieke Ceton is smw-er op de Tarcisiusschool en is in dienst van CVD Centrum voor Dienstverlening. Annemieke kan onafhankelijk van school, maar wel in samenwerking met school, haar werk doen.

Praktische informatie:
De werkplek van smw-er Annemieke Ceton is het kantoor van Centrum voor Dienstverlening gelegen aan de Wilgenlei 790 in de deelgemeente Schiebroek. Zij is aanwezig op di-wo-do en telefonisch te bereiken via het nummer: 010-4229103 en via haar e-mail:  Ook is zij te bereiken via de groepsleerkracht of de intern begeleider. Gesprekken met Annemieke kunnen plaatsvinden op school, op haar kantoor of bij u thuis. Aan deze gesprekken zijn géén kosten verbonden.

Annemieke Ceton

School Maatschappelijk Werker aanwezig op di-woe-do en om de week op maandag

aceton@cvd.nl

CVD ( Centrum voor Dienstverlening)  Wilgenlei 790, Postbus 10031, 3004 AA Rotterdam , Tel. 010 4229103.

Annemieke Ceton, Schoolmaatschappelijk werker

Waarom School Maatschappelijk Werk?
Het bespreekbaar maken van moeilijk gedrag is één van de dingen waar het (school-) maatschappelijk werk (SMW) goed in is. SMW kan naar kinderen en ouders luisteren als er iets aan de hand is of als er zorgen zijn. Het SMW kan informatie en advies geven, onderzoeken wat de oorzaak van opvallend gedrag kan zijn en kortdurend hulp en/of steun bieden bij de aanpak van problemen. SMW kan verwijzen naar andere organisaties als dat nodig is en kan bemiddelen wanneer er problemen zijn in de relatie met school.

Wilt u meer weten over de diensten van CvD, neem dan een kijkje op de site : www.cvd.nl