Tarcisius School - Katholiek Basisonderwijs & Peuterspeelzaal Tarsientje

Foto's en verslag Sinterklaas

Sinterklaas.
Op donderdagochtend 5 december stonden alle kinderen voor de school op het plein vol verwachting uit te kijken naar Sinterklaas en zijn Pieten. En jawel na het zingen van enkele liedjes, kwam er één Piet. Deze Piet kon niet zo goed de weg vinden, maar vond wel een zak met cadeautjes op het dak van de gymzaal. Nadat deze Piet de route had uitgezocht, kon Sinterklaas ook de school vinden. Sinterklaas en zijn Pieten kwamen in een super stoere auto met laadbak aan.
Na een hartelijk welkom buiten gingen Sinterklaas en de Pieten samen met de peuters naar binnen. Enkele peuters durfden alleen een liedje voor Sinterklaas te zingen en na afloop kreeg iedereen een cadeautje.
Vervolgens kwamen de kleuters en de groepen 3 en 4 bij Sinterklaas en de Zwarte Pieten. Er werden tekeningen gegeven en liedjes gezongen. Sinterklaas wist enorm veel te vertellen over de juffen en meester.
Tijdens de groepsbezoeken werd er door Sint een cadeau voor de hele klas uitgedeeld.
Eenmaal terug in de klas zagen de kinderen dat een Piet langs was geweest: overal lagen cadeautjes, kris kras door het hele lokaal.
Sinterklaas heeft ons laten weten dat hij het heel fijn vond om de kinderen van de Tarcisiusschool een bezoek te brengen. Na het bezoek aan de school heeft hij tijd vrij kunnen maken om de zieke kinderen van de Tarcisiusschool thuis te bezoeken. De zieke kinderen (en hun ouders) waren enorm verrast !
Vol verwachting klopt ons hart .... tot volgend jaar !!

 

 

 

 

 

 

 

Laatste Nieuws
Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs
Startpagina Contact Sitemap